"Una corneta se desgajó del resto y dejó caer las dos primeras notas del tema, apoyándose en ellas como en un trampolín. Bix dio el salto en pleno corazón, el claro dibujo se inscribió en el silencio con un lujo de zarpazo." Julio Cortázar, Rayuela-1963 (cap.10)

lunes, 6 de enero de 2014

Per a tocar

Dues melodies molt diferentes,- tant per l`època i estil com pels elements que les conformen-, ens serviràn per practicar la flauta aquest trimestre.

Aria de l' òpera Rinaldo de G.F. Haendel (1685-1759): aquesta popular melodia ens servirà per practicar la lectura musical en grups de quatre a sis persones i de pas conèixer millor la música del Barroc, estil que anem a estudiar

Com la partitura la repartirem en classe, ací només has d' entrar en l´enllaç a escoltar la versió original operística i practicar amb playback un cop ja la conegam bé:

G.F. Haendel: Aria de Rinaldo

Every breath you take del grup britànic The Police, que va ser molt popular durant els anys 80 i del que segur has sentit parlar, sobre tot del seu cantat, Sting. Aquesta cançó ens servirà per practicar les síncopes, que a més practicarem en classe.

També repartirem la partitura en classe, peró en l' enllaç pots sentir la versió original i practicar el playback:

The Police: Every Breath you Take

Aquesta cançó també podriem cantarla llegint la lletra ací:

The Police: Every Breath You Take Lyrics

No hay comentarios:

Publicar un comentario